HAMBURGER RESTAURANT SAHBI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1312 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hamburger Restaurant Sahbi. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 23:35 Lekker
4 dec 2022 om 20:27 Tripple burger besteld + double flame menu met twister friet. Bereiding van de burgers was perfect. Lekkerste hamburgertent van Den Haag en omgeving. Ze zijn ook zeer klantvriendelijk en flexibel.
3 dec 2022 om 19:01 Popcorn burger was heerlijk!!
1 dec 2022 om 1:12 Pyszne
28 nov 2022 om 11:04 Alle extra's zoals sausjes en toppings waar je voor betaald ontbreken. Bezorging duurt lang, het eten is niet netjes ingepakt en het eten is verder ook helemaal niet lekker.
24 nov 2022 om 1:47 Top
23 nov 2022 om 15:40 Het eten was deze keer ruimschoots op tijd gekomen (kwartier eerder dan gepland) en het was weer lekker
20 nov 2022 om 2:12 Goed gebakken burgers (niet te ver doorbakken.) vriendelijken bezorgers en lekkere patatjes. Zeker een aanrader als je van een goede burger houd.
19 nov 2022 om 8:13 Ze waren laat het eten was koud niet eens dat ze netjes een bericht sturen dat ze later komen. Ze nemen de telefoon niet op als je belt echt nooit meer
19 nov 2022 om 0:39 Ik miste letterlijk een menu. De bezorging kwam na 1,5 uur en dan ook nog oncompleet. Hiervoor teruggebeld dit zou met de eerstvolgende bestelling de deur uitgaan. 2 uur later nog niks. Ik heb maar teruggebeld dat hij niet meer hoefde te komen.
18 nov 2022 om 22:57 Delivery was late. Ordered twister fries, got normal. Ordered sauces, none came. Ordered extra cheese, no cheese was seen. So I either got a premade order out of the shelf, or someone else's. And while thinking about it, I don't know which is worse.
18 nov 2022 om 22:01 Ze kwamen pas 1uur 45 later brnegen dan ik had besteldd